-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 23 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Kültür Sanat
   Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği Çaycuma’yı salladı   29.03.2016  
   Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği ekibi Zonguldak’ın şirin ilçesi Çaycuma’da özel bir gösteri gerçekleştirdi. Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulu’nun düzenlediği Kafkas Özel Gecesi’ne katılan Çiftlikköy ekibi Eliya, izleyenleri Kafkas danslarıyla coşturdu.
   

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde gündüz ve akşam olmak üzere iki seans olarak yapılan gösteriyi Çaycuma ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşlar da ilgiyle izledi. 35 oyuncu, 10 müzisyen ve yöneticilerden meydana gelen Çiftlikköy ekibinin performansı izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

 Dağ oyunu, lezginka, teperuj gibi Kafkas oyunlarını sahnede oynayan Eliya ekibinin üst düzey bir performans sergilediğini ifade eden Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği Başkanı Murat Erdoğan, “Usta müzisyen ZurabTarieladze ve diğer müzisyenlerimizin eşliğinde sahne alan Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği’nin Eliya ekibi olarak izleyicilere güzel bir şölen sunduk. Şimdi önümüzde 4 Mayıs’ta derneğimizin 6.yılının kutlama etkinlikleri var, buna hazırlanıyoruz. Kafkas kültürünü yaygınlaştırmak ve tanıtmak için faaliyetlerimize var gücümüzle devam ediyoruz. Bizleri Çaycuma’da en güzel şekilde misafir edenBarbaros Kutlutaş Ortaokulu yetkililerine ve Çaycumalılara desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!