-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Gol yağmuru devam ediyor   28.03.2016  
   Yalova Süper Amatör Kümenin 18. Haftasında Çiftlikköy Belediye Spor evinde Esenköy Belediye Sporu 8 gol atarak gol yağmuruna devam etti.
   

Yalova Süper Amatör Kümenin 18. Haftasında Çiftlikköy Belediye Spor evinde Esenköy Belediye Sporu 8-1 yenerek şampiyonluk yarışında Termal’i takip etmeye devam etti.

 

Çiftlikköy Belediye Spor’un neredeyse tek kale oynadığı maçta goller yağmur oldu yağdı.  Maça hızlı başlayan ve ardı ardına ataklar yapan Çiftlikköy’de ilk golü 22. Dakika da Çiftlikköy’ün genç yıldızı Umut Kral attı ve takımını öne geçirdi. Golden sonra ataklarına ara vermeyen Çiftlikköy ilk golün ardından ikinci golü de 25. Dakikada Ertuğrul’la buldu ve durum 2-0 oldu. Esenköy’ün nadir gerçekleştirdiği ataklardan birinde 17 numaralı Fatih, önünde bulduğu topu Çiftlikköy Belediye Sporlu kalecinin üzerinden aşırttı ve durumu 2-1 yaptı. İlk yarı 2-1’lik Çiftlikköy üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda ilk yarı gibi Çiftlikköy’ün ataklarına sahne oldu. Dakika 52’yi gösterirken Cihan’ın akıl dolu pasını Umut kontrol etti ve kaleciye de çalım atarak topla birlikte kalenin içine kadar girdi. Gollerin ardı arkası kesilmeyen maçta dakikalar 57’i gösterirken bu sefer Umut sahneye asist yaparak çıktı ve Burak’a kestiği güzel pasla Burak topu ağlara gönderdi. Umut’un bir türlü sahneden inmediği maçta dakika 63’ü gösterirken Umut bir kez daha sahneye çıktı kendisinin maçtaki üçüncü takımının beşinci golünü attı. Neredeyse her dakikasında gol olan maçta 68. Dakika da sahneye Hamza çıktı ve durumu 6-1 yaptı. Umut’un geçirdiği sakatlıkta yerini alan Özcan, Cihan’ın serbest vuruştan açtığı topa yükseldi ve durumu 7-1 yaptı.  Maçta son olarak sahneye Burak çıktı. Dakika 89’da son golü atan Burak, maçın skorunu belirledi.

HABER-FOTO: BARIŞ GÜR

                      Maçın Yıldızı: Umut Kral

 

 

 

 

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!