-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Gacık Deresi ışıl ışıl olacak   28.03.2016  
   Gacık Deresi çevresi artık ışıl ışıl olacak. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın talimatıyla Gacık Deresi’nin iki yakasını geceleri ışıl ışıl yapacak olan aydınlatma projesinin çalışmaları başladı.
   

Çiftlikköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Elektrik Birimi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda derenin İzmit Karayolu ile GSD İlköğretim Okulu’na kadar olan kısmında 600 metrelik yeraltı elektrik kabloları döşeniyor.

Dere çevresinde 32 adet direkle modern aydınlatma sağlanacak

Çalışmalarda yeraltı elektrik tesisatı, güvenliğin sağlanması açısından izole edilmiş kablolarla yapılıyor. Yeraltı kablolarının döşenmesinin ardından her biri 65 Watt gücünde 32 adet çift kollu yeni nesil LED aydınlatma direği de dere boyunca dikilerek aydınlatma sağlanacak.

İki hafta içinde tamamlanıyor

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Gacık Deresi’nin geceleri ışıl ışıl bir görüntü sergileyeceğini dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizin gerek çocuk parkı ve yeşil alanlarını, gerek sosyal tesislerimizi yüzde 80 tasarruflu modern aydınlatma sistemleriyle donatmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl çocuklarımızın güvenliğini sağlamak için Gacık Deresi’nin 2 bin 600 metrelik kısmını bilindiği gibi tel çitle çevrelemiştik. Şimdi aydınlatmalarını da tamamlıyoruz. Böylece derenin iki tarafı da aydınlık, çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın akşamları da burasını güvenle kullanabileceği ışıl ışıl hale geliyor. Derenin iki tarafındaki yürüyüş yollarımız artık modern bir şekilde aydınlatılacak” diye konuştu.

 

 

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!