-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  BAŞKAN SİLPAGAR’DAN YAŞLI VE ENGELLİLERE MENEKŞE HEDİYESİ   24.03.2016  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolasıyla Özel Eser Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek bakım evinde kalanlara menekşe hediye etti ve lokum ikram etti.
   

Ziyarette Özel Eser Bakım Merkezi Müdürü Mehmet Saldamlı ile bir araya gelen Başkan Silpagar, bakım evinde verilen hizmetlerle ilgili bilgiler aldı. Bakım evinde 71 kişinin kaldığını belirten Müdür Saldamlı, bunların bir kısmının zihinsel engelli, bir kısmının yaşlı, bir kesiminin de ruhsal rahatsızlıkları bulunduğunu belirterek, onların sosyal yaşama kazandırılması için birlikte alışveriş yapmak, sahil gezintileri gibi aktivitelerin gerçekleştirildiğini kaydetti.

Toplumumuzun aile yapısı dolayısıyla yaşlılarını özellikle önemsediğini söyleyen Başkan Silpagar da, yaşlı, zihinsel ve ruhsal engellilerin sağlıklı bakımının ve topluma kazandırılma çalışmalarının bu şekilde profesyonel şekilde yapılmasının önemini dile getirdi.

Ardından Özel Eser Bakım Merkezi’nde kalanlara birer birer menekşe ikram eden Başkan Silpagar, onların hatırlarını sorarak lokum da ikram etti. Yaşlılara her türlü imkanı sağlamanın insanlık görevi olduğunu vurgulayan Silpagar, “Gelecekte aynı saygıyı görmek için bugünden büyüklerimize saygı ve sevgimizi göstermeliyiz. Büyüklerimizle ilgilenmek, hepimizin sorumluluğudur. Biz de belediye olarak elimizden gelen tüm desteği her zaman vermeye hazırız. Bakımevi çalışanlarımıza da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!