-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  U15 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonası Yolunda   24.03.2016  
   OZAN SÖYLER
   

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Türkiye Şampiyonasına katılacak olan U 15 futbol takımını uğurlayarak, başarılar diledi.

24 Mart'ta başlayacak olan 2015-2016 sezonu U15 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakalarına katılan Çiftlikköy Belediye Spor U15 futbol takımı, Çiftlikköy Belediyesi önünde düzenlenen törenle turnuvaya uğurlandı.  Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, turnuvaya katılacak futbol takımının başarılı bir sonuç elde ederek yeniden Çiftlikköy’e dönmesini temenni ettiklerini ifade ederek, Turnuvada yer alan sporcuları tek tek kutlayarak başarıl dileklerini iletti.

‘Hedef iyi sonuç elde etmek’

Çiftlikköy Belediye Spor Alt Yapı Antrenörü Sultan Eyüboğlu Türkiye Şampiyonasına iyi bir şekilde hazırlandıklarını, yetenekli ve başarılı sporcuların yer aldı takımın iyi bir sonuç elde edeceğini dile getirdi. Eyüboğlu; “Türkiye Şampiyonası birinci kademe maçlarına katılmak üzere Sakarya’ya gidiyoruz. Teknik toplantıda kura çekiminin ardından 6 takımın yer alacağı 2’li grupta mücadele edeceğiz. Grubumuzda İstanbul’dan Gürpınar, İstanbul Bayburt Spor, Dilovası Spor, Körfez birlik spor, Bolu’dan Kızık Spor ve biz yer alıyoruz. Bu tür turnuvalarda kura önemli, iyi mücadele edeceğimiz takımların yer almasını bekliyoruz. Geçen yıllarda profesyonel takımlar bu turnuvalarda yer alıyordu, bu yıl onlar olmadığı için şansımız daha yüksek görünüyor. 113 takımın katılacağı turnuvadan grubumuzdan çıkıp, gruplar arası oynanacak karşılaşmaları da kazanmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Alt yapı koordinatörü Yalçın Tokay ve Altyapı antrenörü Sultan Eyüboğlu yönetiminde tam kadro turnuvaya katılan Çiftlikköy Belediye Spor U15 Futbol takımına başarılar diliyoruz.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!