-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  Taekwondo Türkiye Birincileri Çiftlikköy’den   24.03.2016  
   OZAN SÖYLER
   

Aksa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okul sporları Taekwondo dalında büyük başarı elde ettiler.

Aksa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Ali GÜNEY okul sporları taekwondo dalında Türkiye birincisi olup temmuz ayında yapılacak dünya şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Yine aynı okul 9. Sınıf öğrencisi Celil Üstün Kıbrıs’ta yapılan MMA (full Branş)  50 kg da Türkiye Birincisi oldu.

                Başarılı sporcular, Çiftlikköy Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, Okul Müdürü Hakkı Yılmaz, Okul Müdür Yard. Hüseyin Nalbant, Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Öncel ve öğrencinin velisi ve Antrenörü Mehmet Güney ile birlikte Yalova Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’yi ziyaret ettiler. Yalova Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete turnuvada başarılı sporcuları ödüllendirerek tebrik etti.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!