-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköylü Kafkaslardan dayanışma kahvaltısı   22.03.2016  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği’nin düzenlediği kahvaltılı dayanışma toplantısına katıldı.
   

İlçedeki Kafkas kökenli vatandaşların ve dernek üyelerinin ilgi gösterdiği kahvaltı Çiftlikköy Besa düğün salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, kahvaltıya katılan vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti. Silpagar, “Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği’nin bu tür etkinliklerini yakından takip ediyor ve destekliyorum. Bende bir Çerkez olarak bu ülkede birlik ve beraberliğin olması için var gücüm ile çalışıyorum.  İlçedeki bütün vatandaşlarımız birdir. Türkü, Lazı, Çerkesi, Kafkası, Kırım Türkü ve Karadenizlisi ile fark etmeden aynı sevgi ile kucaklaşıyoruz. İlçede faaliyet gösteren derneklere elimizden gelen desteklerde bulunuyoruz” dedi.

Dernek Başkanı Murat Erdoğan ise, “Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği olarak birlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldik. Ayrıca derneğimizde çeşitli kurslar var. Akordeon kursu, çini kursu, dans kurslarımız var. Yurt içindeki çeşitli festivallere de katılmaktayız. Doludizgin gidiyoruz. Yaklaşık 120’ye yakın dans kursuna gelen kursiyerlerimiz var. Bize destek veren Başkanımız Ali Murat Silpagar’a da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!