-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  Eğitim yatırımları hız kesmeden devam ediyor   20.03.2016  
   Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Beşir ilçede devam eden eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi.
   

Çiftlikköy’de artan nüfus ve öğrenci sayısıyla birlikte okul ve derslik ihtiyacını karşılamak için çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda açılan Mustafa Kemal Anadolu Lisesi, Ruhsar Aksoy İlkokulu ve bu yıl açılan İmam Hatip Ortaokulundan sonra 3 yeni okul inşaatı start aldı. Okul inşaatlarını denetleyen ve çalışmaları yerinde takip eden İlçe Mili Eğitim Müdürü Muhammet Beşir yatırımlar hakkında bilgi verdi.

‘Sitelerde fore kazık uygulaması tamamlandı’

Siteler mahallesinde yapımı devam eden 16 derslikli okulun inşaatına yaklaşık 1.5 ay önce başlandığını belirten Beşir, “şu an itibariyle temel altı fore kazık uygulaması tamamlandı. İnşaatın ruhsat onay işlemi belediyemizce onandı. Bu okulla ilgili hedefimiz 2016-2017 Eğitim Öğretim yılına yetiştirmek, bunun gayreti içerisindeyiz.” dedi.

‘Kız Meslek İnşaatının %70’i tamamlandı’

Çiftlik mahallesinde 24 derslikli lise ve 7 derslikli uygulama Anaokulu yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor. 24 derslikli Kız Meslek Lisesi ve Uygulama Anaokulu inşaatı %70 seviyelerine ulaştı. Bu okullarımızın inşaatının çatıları tamamlandı. Diğer işlerden sıva işlemi, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı işlerinde yol alınmış durumdadır. Bu okulumuzun da çevre düzenlemesiyle birlikte önümüzdeki Eğitim-Öğretim yılına yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

‘İlçemizde önemli bir boşluk kapanıyor’

                İnşaatı devam eden okullarımızın tamamlanıp Eğitim ve Öğretime hazır hale gelmesiyle ilçemizde önemli bir boşluğu tamamlamış olacağız. İlçemizde var olan derslik açığını bir kısmının daha kapatılarak eğitime başlanılması biz yöneticilerin çalışmalarına daha da ivme kazandıracaktır. Yapımı devam eden bu iki okulumuzun da şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.

OZAN SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!