-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çiftlikköy Belediyespor ‘GOL’ oldu yağdı 5-1   07.03.2016  
   Haftasonu sahasında Yalova Amatör Süper Lig’de mücadele eden Acarspor’u konuk eden Çiftlikköy Belediyespor, sarı-lacivertli takımı 5-1 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.
   

Konuk takım karşısında 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergileyen kırmızı-siyahlı Çiftlikköy Belediyespor haklı bir galibiyet ile sahadan ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Acarspor, maçın başında 8. Dakikasında,  Günay’ın bulduğu gol ile Çiftlikköy Belediyespor önünde 1-0 öne geçti.

 Çiftlikköy Belediyespor maçın başlama vuruşu ile rakip ağları sürekli olarak yokladı. Karşılaşmanın 17. dakikasında Ertuğrul‘un ceza sahasında boşta kalan topu ağlarla göndermesiyle, Çiftlikköy Belediyespor 1-1’lik eşitliği sağladı.

 

Maçın 28. dakikasında Ertuğrul kendisinin ve takımının 2. golünü rakip ağlarla buluşturunca, evsehibi takım 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı Çiftlikköy Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın 2. yarısında da Çiftlikköy Belediyespor üstünlüğü vardı.

Kırmızı-siyahlı takımın kazandığı serbest vuruşta, topu ceza sahasına gönderen Cihan’ın ortasına, Fırat’ın kafa vuruşu ağlarla buluşuncadurum 3-1 oldu.  Acarspor’lu Özgür karışalaşmanın 67. dakikasında girdiği ikili mücadele de faul verilmemesine sinirlenip hakeme itiraz edince, maçın orta hakemi Tugay Kaan Numanoğlu tarafından kırmızı kart ile oyundan dışı bırakıldı.

 

Maçın 67. dakikasında Özgür’ün kırmızı kart görmesine sinirlenen Acarspor antrenörünün maçın yan hakemi Abdullah Çalar  yaptığı itirazlar ve sürekli olarak maçta verilen kararlara tepki göstermesine maçın orta hakemi Tugay Kaan Numanoğlu kayıtsız kalmadı. Çalar’ı yedek kulübesinden çıkartarak saha dışına gönderdi.

Maçın 72.Dakikasında Çiftlikköy Belediyespor’lu Tarık,  81. dakikasında Burak’ın attığı gollerle karşılaşmanın skoru 5-1 oldu.

81. dakikasında Acarspor’lu Murat rakibine yaptığı sert hareketten dolayı sarı kart gören isim oldu.

Maçın son dakikalarında Acarspor kalecisi Eyüp Sabri, hakeme itirazdan sarı kart gördü.

Karşılaşma ev sahibi Çiftlikköy Belediyespor’un 5-14’lik galibiyeti ile tamamlandı.

 Haber-Fotoğraf: Adem Dağ

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!