-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  İhraç Fazlası Kaliteli Ürünler Sosyete Pazarında   03.03.2016  
   Marka ürünlerin ucuza satıldığı “Sosyete Pazarına” her pazartesi binlerce kişiyi akın ediyor.
   

 

Çiftlikköy Belediyesi kapalı pazar yerinde kurulan Sosyete pazarı, ihraç fazlası marka ürünlerivatandaşlara ulaştırıyor.

Başkanlığını Selçuk Balkaya’nın yaptığı SS. Sosyete Pazarı Tüketim Kooperatifi bünyesinde; İstanbul, Bursa, İzmit ve Yalova’dan gelen 140 esnaf Sosyete pazarında yerlerini alıyorlar. Giyim ve Hediyelik zücaciye eşyalarının satıldığı Sosyete Pazarını her pazartesi ortalama 5 Bin kişi ziyaret ediyor.

SS. Sosyete Pazarı Tüketim Kooperatifi Başkan Yardımcısı Cem Tıknazsosyete pazarında her vatandaşın bütçesine uygun ürünlerin bulunduğunu söyledi.Yaklaşık 6 yıldır her Pazartesi günü kurulan sosyete pazarına yoğun ilgi olduğunu ifade eden Tıknaz; “her vatandaşın cebine ve bütçesine uygun fiyatlarda ürünler sosyete pazarında satışa sunuluyor. Halkımızın yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz, esnaflarımızın da bu ilgiden dolayı yüzü gülüyor. Kapalı Pazar yerinde 140 esnafımız sosyete pazarında tezgah açarak satışlarını gerçekleştiriyorlar. Kooperatif olarak vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla, Yalova’nın üç mahallesine saat başı ücretsiz servis kaldırıyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber / Foto: Ozan Söyler

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!