-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Deviren, “Favori Çiftlikköy”   03.03.2016  
   3-4-5 Mart tarihlerinde Türkiye Bayanlar 3. Voleybol Ligi’ne çıkmak için İstanbul Grubu’nda zorlu rakiplerle mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı tüm hazırlıklarını tamamladı.
   

Zorlu terfi maçları öncesinde konuşan Çiftlikköy ekibinin antrenörü Mihrican Deviren, grubun favorisinin kendileri olduğunu söyledi. Çiftlikköy ekibi, grupta Bursa Nilüfer A.ErdemAnd. Lisesi, Kocaeli İzmit DSİ ve Tekirdağ Saray Belediyespor’la karşılaşacak.

“3.lig tecrübesi olan ekibiz”

Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın genç bir ekip olmasına rağmen 3.Lig deneyiminin olduğunu hatırlatan Deviren, “Grupta zorlu ekiplerle oynayacağız. Hepsi gruplarında birinci olmuş güçlü rakipler ve 3 tane çok keyifli, iyi oynayacağımız maç var. Keyif alacağımız, çalışmalarımızı sergileyebileceğimiz, setli olabilecek maçlar bunlar. Ama tabii ki çok çalıştık. Biz yazdan beri çalışıyoruz. Hem fittnes, halter, kuvvet, hem teknik ve top çalışıyoruz. Zaten son iki antrenmanımız kaldı. Yarın da maç salonunda ter idmanı yaptıktan sonra mücadeleye başlayacağız. Çocuklarımız formda, hem kuvvetliler, hem de çok istekliler. Biz genç bir takımız ama tecrübeli de olmaya başladık. Çünkü biz 4 yıl boyunca 3.Lig oynadık ve aynı ekiple oynadık. En büyük oyuncumuz 20 yaşında ama voleybol oynamayı çok istiyorlar, lige çıkmayı çok istiyorlar. Bu isteklerini sahaya yansıtacaklarını düşünüyoruz” diye konuştu.

“En Ciddi Rakip Bursa”

Deviren, en ciddi rakibin Bursa ekibi olacağını tahmin ettiklerini ifade ederek, “Bursaspor 2.Lig’e çıkmak için takım kurdu, eski kadrolarından da birçok oyuncu Bursa Nilüfer A.ErdemAnd. Lisesi takımına geçti. Bir nevi pilot takım gibi oldu.  Ama grupta favori olduğumuzu söyleyebiliriz. Bursa ekibi de favori ama bence iyi oynayan ve az hata yapan 3. Lige çıkacak. Bizim hedefimiz 3 maçı da kazanmak” dedi.

“Başkan Silpagar ve 2.başkanımıza teşekkür ediyoruz”

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz de, 3 Mart’ta yapılacak teknik toplantı ve kura çekimi ile fikstürün belli olacağını ifade ederek, “Yarın İstanbul’da giderek Dragos DSİ tesislerinde kampa gireceğiz. Bir günlük kampın ardından Burhan Felek 50. Yıl Spor Salonu’nda ilk maçımızı Cuma günü oynayacağız. Bizlere destek veren, her türlü imkanı sağlayan Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Ali Murat Silpagar’a ve Çiftlikköy Belediyespor 2.Başkanı Kenan Engin’e teşekkür ediyoruz. İnşallah mutlu sonuçla eve döneceğiz. Başarılı olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!