-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çiftlikköy Sultanları terfilere hazır   24.02.2016  
   Türkiye Bayanlar Voleybol 3.Ligi’ne Yükselme Grubu maçları önümüzdeki hafta 11 şehirde oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.
   

3 gün sürecek olan karşılaşmalar sonrasında gruplarında ilk sırayı alan 11 ekip 3.Lig vizesini alacak. İstanbul Grubu’nda mücadele edecek olan Yalova şampiyonu Çiftlikköy Belediyespor’un hedefi rakiplerini devirerek bir yıl aradan sonra yeniden 3.Lig’e yükselmek.

Yalova grubundan yenilgisiz çıkmışlardı

Yalova Bölgesel Voleybol Ligi’nde yenilgisiz şampiyon olarak terfiler katılma hakkını elde eden Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, İstanbul Grubu’nda Bursa, Kocaeli ve Tekirdağ şampiyonları ile mücadele edecek. İstanbul 50.Yıl Spor Salonu’nda terfi maçlarını oynayacak olan Çiftlikköy temsilcisi, Bursa Nilüfer A. Erdem And. Lisesi, Kocaeli İzmit DSİ ve Tekirdağ Saray Belediyespor’u geçerek grubunda ilk sırayı almak istiyor.

Karadeniz, “Her şeyimizle hazırız”

Takımın durumunun gayet iyi olduğunu ifade eden Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, hedefledikleri gibi 3.Lig’e yükseleceklerine inandığını söyledi. Karadeniz, “4-5-6 Mart tarihlerinde İstanbul’da yapılacak finallerde takımımız Çiftlikköy Belediyespor’un tüm rakiplerini geride bırakarak 3.Lig’e çıkacağına inanıyorum. İstanbul’da oynanacak olan müsabakalarda tüm Çiftlikköy ve Yalova halkının bizi desteklemelerini bekliyoruz. Takımda sakat oyuncumuz bulunmuyor. Gerekli olan tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Takımımız ayın 3’ünde İstanbul’da kampa girecek. Bu kamp sürecinin sonunda terfi maçlarında en iyi performansı göstererek 3.lige çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Karadeniz, kendilerine yoğun destek ve katkılarından dolayı Çiftlikköy Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Ali Murat Silpagar ve Çiftlikköy Belediyespor 2. Başkanı Kenan Engin’e müteşekkir olduklarını da sözlerine ekledi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!