-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de Yeni Mesire Alanı   19.02.2016  
   Çiftlikköy ilçesi Sultaniye Mahallesinde oluşturulan mesire alanına 2 Bin adet ağaç dikildi. Ak Parti Çiftlikköy ilçe Başkanı Ogün Şengün mesire alanının adını Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu mesire alanı olacağını söyledi.
   

Çiftlikköy ilçesi Sultaniye mahallesinde Kültürel etkinlikler ve yöresel şenliklerin yapılacağı mesire alanında çalışmalar devam ediyor. 10 dönüm alan üzerinde oluşturulan mesire alanına 2 bin adet ağaç dikileceğini belirten AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün yaptığı açıklamada; “ Sultaniye mahallemiz sınırları içinde 10 dönüm alanda oluşturduğumuz mesire alanına ağaç dikme çalışmalarımız başladı. Çiftlikköy Belediye meclis üyemiz Sedat Bahadır’ın bu konuda çok büyük gayretleri bulunuyor. Ağaçların tümü hibe yoluyla bizlere ulaştı, Çiftlikköy’deki hafriyat şirketleri de hiçbir ücret almadan alanda düzenleme çalışmalarına destek oldular. Ayrıca Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun adını vereceğimiz bu mesire alanında Başbakanımız adına 188 adet 4 metre boyutunda Çınar ağacıda dikiliyor. Mesire alanının oluşmasında çok büyük gayret gösteren Sedat Bahadır’a, Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar'a, Milletvekilimiz Fikri Demirel, İl Başkanımız Yusuf Ziya Öztabak, İl Genel Meclis Başkanımız Yaşar Demirel ve İl Genel Meclis Üyemiz Murat Bektaş’a teşekkür ediyoruz. Mesire alanında ilk etkinlik olarak da yaz ayında Karadeniz illerimize özgü Kadırga Şenliklerini gerçekleştireceğiz” dedi.

Çiftlikköy Ak Parti teşkilatı olarak ağaç kıyımına değil, hayatta tutmaya çalıştıklarını belirten Şengün; Siteler Mahallesinde yapılacak olan okul alanında hafriyat çalışmalarının başlaması nedeniyle burada bulunan 160 adet ağacın da iş makineleriyle mesire alanına taşındığını söyledi.

Haber / Foto: Ozan SÖYLER

                                                   

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!