-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Kültür Sanat
  “Her Şey Aşktan” Özdilek Farkıyla Yalova’da   11.02.2016  
   Yalova’nın en önemli yaşam alanı Özdilek AVM sosyal ve kültürel projeler kapsamında gerçekleştirdiği Gala programlarına bir yenisini daha ekledi.
   

Köstebekgiller 2 sinema filminin ardından 29 Ocak’ta vizyona giren “Her Şey Aşk’tan” sinema filminin baş rol oyuncuları da Özdilek farkıyla Yalovalılarla buluştular. İlk iki haftada 255 Bin kişinin izlediği “Her Şey Aşktan” sinema filminin Baş Rol oyuncusu Hande Doğandemir ve Mithat Can Özer Özdilek’te sinemaseverler ile bir araya geldiler. Özdilek Sinema katında hayranlarıyla bir araya gelen başarılı oyuncular çekimlerini gerçekleştirirken biz çok zevk aldık umarız sizlerde izlerken zevk alırsınız dileklerinde bulundular. Kısa bir söyleyişinin ardından hayranlarıyla Selfie çektiren sevilen oyuncular daha sonra gösterimi gerçekleşen filmi izleyen hayranlarına teşekkür ettiler.

Sinema filminde Pelin rolünü oynayan Hande Doğandemir basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yalova’da bu kadar yoğun ilgiyle karşılaştıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti. Doğandemir; “burada gerçek izleyici kitlesini görebiliyorsunuz bu da bizi gerçekten çok mutlu etti. Şuana kadar aldığımız tepkilerde çok güzel” şeklinde konuştu.

Özdilek AVM Halkla ilişkiler müdürü Gönül Üstün; Özdilek Avm olarak 2016 yılında hedefledikleri kültürel ve sosyal etkinlere hızlı bir şekilde başladıklarını ifade etti. Üstün, Geçtiğimiz ay Köstebekgiller 2 sinema filminin oyuncularını sinemaseverlerle buluşturduklarını bu haftada Her Şey Aşktan filminin sevilen oyuncularının Yalovalılarla bir araya geldiğini, bu şekilde sinema filmlerinin gala gösterimlerinin devam edeceğini belirtti.

Haber / Foto: Ozan SÖYLER

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!