-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  ÇİFTLİKKÖY’ÜN SULTANLARI 3.LİG YOLUNDA   08.02.2016  
   Yalova Voleybol Bayanlar Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Çiftlikköy Belediye Spor oynadığı üç maçtan galibiyetle ayrılarak üçüncü lig terfi maçlarına gitmeye hak kazandı.
   

Sporun her dalında yer alarak adından söz ettiren Çiftlikköy Belediye Spor Bayanlar Voleybol takımıyla bir başarıya daha imza attı. Bölgesel Amatör ligde oynadığı üç karşılamayı da kazanarak terfi maçlarına gitmeye hak kazanan Çiftlikköy’ün Sultanları; Altınova ile Gençlik ve Spor Kulübünün ardından finalde karşılaştığı Yalova Belediye Spor’u da 3-0 yendi. 90.Yıl Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Çiftlikköy Belediye Spor 2. Başkanı Kenan Engin, Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, Alt Yapı sorumlusu Sultan Eyüboğlu ve çok sayıda spor sever izledi.

‘Voleybol’da Yalova ve Çiftlikköy’ün Barcelona’sıyız’

Çiftlikköy Belediye Spor ikinci Başkanı Kenan Engin; “Volaybol’da Çiftlikköy ve Yalova’nın Barcelona’sıyız” dedi. Çiftlikköy Gazetesine açıklama yapan Engin; “Biz Çiftlikköy’de, Yalova’da Voleybol’da 1 numarayız. Hepsi benim kızlarım ve hepsi Çiftlikköy’ün melekleri…  5-6-7 Mart’ta Burhan Felek’te oynanacak turnuvaya gidiyoruz, Hedefimiz 3. Lig. Eminim ki oradan da çıkacağız ve3. Lig’den sonra 2. Lig hedefimize ulaşacağız. Voleybol’da kızlarımızı yetiştirdik, geçen sene ligden düştük ama sadece kendi çocuklarımızla oynamak için Futbol’da da aynı şeyi yaptık o yüzden önümdeki dönem Allah’ın izniyle 3. Ligde oynayacağız. Mihrican hoca bu işe kendini adamış ve kesinlikle bu işin üstadı olmuş artık. Çocuklar da onu bir üstat gibi görüyorlar. Çocuklarımızın hepsi çok iyi takımımızın Kaptanı Zehra çok fena ve çok çok başarılı. Yönetimden arkadaşımız Metehan Karadeniz bu dönemde takımdan hiç ayrılmadı. Her eksikliklerini giderdi her şey ile ilgilendi. Allah razı olsun. Biz Çiftlikköy’ün ve Yalova’nın Voleybol’da Barcelona’sıyız. Bunu herkes böyle bilmeli ve herkes bunu kabul etmeli.” şeklinde konuştu.

‘Sizlerden Maddi destek değil! Manevi destek istiyoruz…’

3. lig terfi maçlarında herkesin bu takıma destek olması gerektiğini ifade eden Başkan Engin; “Önümüzdeki Mart ayında Burhan Felek’te olacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun çocuklar inşallah daha başarılı olacak, daha iyi kazanacağız. Tek istediğimiz Çiftlikköy halkı ve Yalova’nın bu çocuklara destek vermesi, maddi destek kimseden istemiyoruz manevi destek istiyoruz. Mihrican hocaya, Metehan Hocaya teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar çok iyi bir adam Allah razı olsun kulübün tam yetkisini bana verdi ve verdiği gibi de desteğini esirgemedi. Bu başarıda onunda çok büyük payı var kendisine çok teşekkür ediyorum ve takımıma da güveniyorum.”dedi.

‘Biz oyuncu yetiştiriyoruz ve oyuncu fabrikası olmak istiyoruz’

Çiftlikköy Belediye Spor Voleybol Antrenörü Mihrican Deviren turnuva sonunda Çiftlikköy Gazetesine yaptığı açıklamada “biz oyuncu yetiştiriyoruz ve oyuncu fabrikası olmak istiyoruz.”dedi. Deviren; “ Mart ayında İstanbul’da; Sakarya birincisi, İzmit Birincisi, Tekirdağ birincileri ve Yalova birincisinin katılacağı 4’lü bir grup var ordayız. Takımları tanıyoruz, hazırlık maçı yaptığımız takımlar bildiğimiz takımlar çoğu… Burada favori takım aslında bizdik ama büyük yatırım yapan kulüplerimiz oldu başta Altınova belediyesi olmak üzere ama biz çok iyi oyun oynadık, çok iyi hazırlandık, çocuklar çok istiyordu ve çok iyi çalıştık. Fitness salonunda Hem kuvvet çalışması yaptık hem top çalışması  hem de teknik çalıştık. Çocuklar öğrenci olmalarına rağmen hiç antrenmanları aksatmadılar çok planlı çalıştık. Fizik olarak diğer takımlardan belki daha zayıf ve kısa duruyoruz ama çok teknik ve çok kuvvetliydiler. Çok iyi bir turnuva geçirdik; başta Tüm yönetime ve tüm belediyeye, bizi destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkür ediyoruz. hedefimiz 3. Lige çıkmak. Alt yapılarda gençlerde yine hedefimiz var biz oyuncu yetiştiriyoruz ve oyuncu fabrikası olmak istiyoruz. Ama çocukları seviyoruz. Çiftlikköy Belediye’yi seviyoruz.” şeklinde konuştu. 

Haber / Foto: Ozan SÖYLER 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!