-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çukurköy’de yeniden ihale   08.08.2022  
   Çiftlikköy İlçesine bağlı Çukurköy Köyü Köy Meydanı Düzenleme ve Muhtarlık Hizmet Binası Tadilatı işi yeniden ihaleye çıkıyor.
   

Yalova İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü tarafından 06 Haziran 2022 tarihinde ihalesine uygun fiyatlı katılım olmadığından ihale iptal edilmişti.

İhale tekrar 17.08.2022 tarihinde 14.30’da yapılacak. İhale sonuçlanması halinde planlanan köy meydanı ve muhtarlık hizmet binasının tadilatı ile Çukurköy’de bir hizmet ve yatırım gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Çiftlikköy İl Genel Meclis Üyesi İdris Durmuş, ihale ile ilgili şu açıklamalarda bulundu,

‘’Projelendirme çalışmaları İl Özel İdaresi tarafından yapılan köy meydanı ile köyün kendisine has özelliklerini köy meydanında öne çıkartmayı ve bu tür yatırımları tüm ilçemizdeki köylerimizde program ve bütçe imamlarımız ölçüsünde yapmayı hedefliyoruz.

Köy meydanları projelerimiz ile köylerimizin tarihi ve doğal dokusuna uygun projeler geliştirerek köylerimize değer katmayı hedefliyoruz.

Köylerimize yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. ‘’

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!