-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’ün sultanlarından transfer bombası: Ramdin Çiftlikköy’de   05.08.2022  
   Bu sezon Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nde mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Smaçör Darlene Ramdin ile sözleşme imzaladı. 1,89 cm boyundaki Trinidad Tobago’lu Ramdin, geçtiğimiz sezon AEK Atina’da oynamıştı.
   

Kulüp tarihinde ilk kez bir yabancı oyuncu transferi gerçekleşirken, Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, lige en iyi şekilde başlamak için gereken kadro derinliğini oluşturmak amacıyla önemli bir oyuncu transferini gerçekleştirdiklerini dile getirdi. 33 yaşındaki Ramdin’in kariyerinde ABD, Fransa, Finlandiya, İsrail, Macaristan, Filipinler, Yunanistan ve Türkiye’de daha önce Yeşilyurt takımlarında forma giydiğini ve deneyimli bir oyuncu olduğunu belirten Karadeniz, “Kaliteli bir transfer yaptık, takıma çok ciddi katkılar vereceğine inanıyorum. Bize her zaman destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve Belediyespor Kulüp Başkanımız Ali Murat Silpagar’a teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!