-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Coşkun’dan bir dizi ziyaret   31.07.2022  
   Bir önceki dönem AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, 29 Temmuz 2022 Cuma günü Çiftlikköy’de ziyaretlerde bulundu.
   

Coşkun, Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Ömer Bilgin’i, Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir’i ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret etti.

Coşkun, ziyaret ile ilgili açıklamasında, ‘’Faydalı bir görüşmeler oldu. Çiftlikköy büyüyen, gelişen bir ilçe olarak dikkat çekiyor. Aldığı yatırımlarla, inşaat alanındaki hareketliliği ile yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekmektedir. Yatırımlarla ilgili Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpigar’dan bilgiler aldık. Özellikle sahile yaptığı 1071 Sahil Yolu ve Saklı Bahçe’yi merak ediyorum. İnşallah en kısa zamanda oraları görmek, gezmek istiyorum.’’ Dedi.  

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!