-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 23 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  AK Parti Çiftlikköy ilçe teşkilatından Kılıçdaroğlu’na suç duyurusu   04.02.2016  
   AK Parti Çiftlikköy ilçe teşkilatı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
   

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle yapılan suç duyurularına tepki çığ gibi büyüyor. AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün’ün önderliğinde AK Parti Çiftlikköy İlçe teşkilatı da Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şengün yaptığı açıklamada,”  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 16.01.2016 tarihinde CHP’nin 35. Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmalarda ve Twitter hesabında yaptığı gönderilerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili yaptığı şahsiyet haklarına saldırma kastıyla fevkalade ağır ithamlarda bulunmuştur.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bulunduğu yere sadece AK Partililerin oyuyla değil halkın teveccühüyle gelmiştir. Biz kimseye Cumhurbaşkanımıza hakaret ettirmeyiz ki zaten kimsenin hakaret etmeye de hakkı yoktur. Biz halkın getirdiği bir Cumhurbaşkanı’na hakaretin koşullarının ağır olması sebebiyle bunu hazmedemedik bu doğru değildir ve ben bunun doğru olmadığını şahsım adına bende dilekçe verdim ve suç duyurusunda bulunduk. Biz AK Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatı olarak yaklaşık olarak 100 kişiyle buradayız. Bu sayı daha da artacaktır” şeklinde konuştu.

Öte yandan yapılan suç duyurularına Çiftlikköy İlçe Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’da dilekçe vererek destek verdi.

 

Haber-Foto : Barış Gür

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!