-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 23 Nisan 2024 Salı
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
   Cem Belevi Kocaelili Hayranlarıyla Symbol Yaşam Merkezi'nde buluşuyor   29.01.2016  
   Türk Pop müziğinin sevilen ve başarılı isimlerinden Cem Belevi,30 Ocak 2016 Cumartesi günü saat 16.00’da Kocaelili hayranlarıyla Symbol Yaşam Merkezi'nde bir araya gelecek.
   

Cem Belevi, Kocaeli ve çevre illerden gelecek hayranları için birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek Symbol Yaşam Merkezi’ne renk katacak.

 

Cem Belevi Kimdir?
Cem Belevi 1987 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Müziğe olan ilgisini ilk olarak ailesi küçük yaşta keşfetti. Daha sonra henüz ilkokul çağında iken ailesi ona bir piyano hediye etti. Sonra piyano derslerine başlayan Cem Belevi ardından gitarla tanıştı.

Lisedeyken birçok konsere imza atan Cem Belevi, daha sonra üniversite okumak için İngiltere’nin yolunu tuttu. İngiltere’de öncesinde 1 yıl kadar İngilizce eğitimi aldıktan sonra Londra David Game College’de işletme ve ekonomi bölümünde lisans eğitimi aldı. Bu sırada müziğe olan tutkusu hiç bir zaman bitmedi. LondonScholl Of ContemporaryMusic’dejazz ve şan eğitimi aldı. Müzik konusunda kendini iyice geliştiren Cem Belevi amatör konserlerine devam etti.

Artık müzik konusunda sesini milyonlara duyurmak isteyen Cem Belevi ani bir kararla Türkiye’ye döndü. Yurda döndükten hemen sonra arkadaşı olan Osman Taşdaş albüm çalışmalarına başladı. 2013 yılında ilk albümü olan Bilemezsin’i çıkardı. Ama biz onu bu albümden ziyade Aysheyle beraber yaptığı düet olan “Kim Ne Derse Desin” şarkısıyla tanıdık. Cem Belevi 2015 yılının başlarında ise yeni albüm için stüdyoya girdi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!