-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Türkiye Bedensel Engelliler Bayan Basketbol U25 Milli Takımı Yalova’da Kampta   27.01.2016  
   Türkiye Bedensel Engelliler Bayan Basketbol U25 Milli Takım Kampı İlimiz 90. Yıl Spor Salonunda 25 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında kampa girdi.
   

Engelsiz periler, Milli Takım Kampı boyunca Haziran  ayında yapılacak Avrupa Şampiyonasına hazırlanacaklar. Milli Takım Kampının antrenmanını  ziyaret eden Gençlik ve Spor  İl Müdürü Metin Kaplan, kamp süreci hakkında bilgi aldı, Milli  Takım Teknik Direktörü Murat Saltan; “ Öncelikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a desteklerinden dolayı çok teşekkür etti.. Bedensel Engelliler Bayan Basketbol U25  Milli Takım Kampı ülkemizde bir ilk bu ilki ilimizde gerçekleştiriyor olmak bizleri hem gururlandırıyor hem çok mutlu ediyor. Günde iki antrenmanla 6 gün sürecek olan milli takım kampının  en verimli şekilde değerlendirme çalışacağız.. Hedefimiz Haziran ayında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ilk üçe girerek ülkemizi Dünya Şampiyonasında temsil etmek istiyoruz" dedi.

Kaplan,  teknik heyet ve Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol U25  Milli Takım  Kampında ki sporculara başarı diledi. Kaplan,”İlk kez oluşturulan U25  Tekerli Sandalye Bayan Basketbol Milli Takımının Avrupa Şampiyonasında başarılı olacaklarına inanıyorum İl Müdürlüğü olarak  tesislerimiz  mili takımlarımız emrinde 2014 - 2015 yıllarında bir çok milli takıma ev sahipliği yapmanın onurunu ve gururunu  yaşıyoruz,2016 yılının  ilk milli takım kampını  gerçekleştirmiş  bulunuyoruz" dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!