-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Ak Parti Çiftlikköy Ocak Ayı Danışma Meclisi yapıldı   27.01.2016  
   Ak Parti Çiftlikköy ilçe Başkanlığının Ocak ayı danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.
   

Çiftlikköy Kültür Merkezinde düzenlenen meclis toplantısına AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İlçe başkanı Ogün Şengün, Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili Afşin Karyağdı, il yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, parti kademe başkanları ve partililer katıldı.

‘50 Bin TL Değerinde yardım malzemesini Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırdık’

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Çiftlikköy ilçe Başkanı Ogün Şengün, Ak Parti Genel merkezi tarafından bütün il ve ilçe başkanlıklarına verilen talimatla başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası kapsamında Çiftlikköy teşkilatı tarafından yaklaşık 50 Bin TL değerinde yardım sağlandığını belirtti. Kampanyaya destek veren hayırseverlere, parti teşkilatının her kademesine teşekkür eden Başkan Ogün Şengün, kampanya dâhilinde kuru gıda, battaniye ve çocuk bezi başta olmak üzere yaklaşık 1 tır malzemenin kendilerine ulaştırıldığını dile getirdi. Genel merkez ve İl Başkanlığının talimatıyla üye ziyaretleri çalışmalarına başlandığını belirten Başkan Şengün, Mart ayına kadar en fazla üye ziyaretlerini gerçekleştiren ilçe teşkilatı olup, il başkanlığının vereceği Laptop ödülünü alacaklarını söyledi.

Öztabak; ‘Üye ziyaretlerinin 31 Mart’ta tamamlanması gerekiyor’

Bayırbucak Türkmenlere yardım kampanyasında yoğun çaba gösteren, öncülük eden ve destek çıkan hayırseverlere ve Teşkilatın tüm mensuplarına teşekkür eden AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Bayırbucak Türkmenleri kardeşlerimiz için Genel Merkezimiz tarafından bütün il teşkilatlarına gönderilen talimatla başlatılan yardım kampanyasına kısa bir süre içinde teşkilatlarımız iyi organize oldu. Öncülük ederek vatandaşın yardımlarını toplamayı başardı ve yaptığımız duanın ardından yardımlarımız kardeşlerimize ulaştı.” dedi. Üye ziyaretleri konusunda parti teşkilatlarına bilgi veren Öztabak; “Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataç beyin önemle bizlere tevdii ettiği görevlerden bir tanesi, 31 Mart tarihine kadar üyelerimizin ziyaretinin yapılmasıdır. İlçe başkanlarıyla yaptığımız toplantı sonrasında bu ziyaretlerin nasıl gerçekleşeceği konusunda planlamaların yapılmış olması gerekiyor. Her sandığın bir kişiye zimmetlenmek suretiyle çalışma başlatılması gerekiyor. İl de Merkez ilçe başkanlığımız tarafından bana da bir sandık zimmetlindi. Bu sandık üyelerini ziyaret ederek genel merkezden gelen form doğrultusunda ziyareti gerçekleştiriyoruz. En çok üye ziyaretini gerçekleştiren ilçe teşkilatına teşvik olması adına Laptop bilgisayar hediye edilecek” şeklinde konuştu.

Haber - Foto: Ozan Söyler

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!