-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  İhtiyacın varsa al, İhtiyacın yoksa as   25.01.2016  
   Çiftlikköy’ün önde gelen Emlak ve Danışmalık firmalarından Pınar Emlak’ın sahibi Zeliha Oruç ve personelinin girişimleriyle ihtiyaç sahiplerine askıda kıyafet ve askıda yiyecek yardımı yapılacak.
   

Kendisinin, aile yakınlarının ve personelinin ihtiyaç fazlası kullanılabilir kıyafetlerini sahibi olduğu Emlak ve Danışmalık firmasının önüne stant açarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedeflediğini söyleyen Zeliha Oruç,”İlk defa yaptığımız böyle bir yardım etkinliğinde, ihtiyaç sahiplerine askıda ihtiyaç ve gıda yardımı yapıyoruz. Bu etkinliğe bütün vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz. İhtiyaç fazlası kullanılabilir eşyası olan herkes Çiftlikköy’deki Pınar Emlak’a bu yardımları getirebilirler. Buraya gelen yardımlarla yardımı verenler yardımı alanları tanımayacak. İhtiyaç sahipleri de bu yardımları aynı kendi evlerinde ki dolaplardan alır gibi alabilirler” dedi.

Yardım etkinliğinin olduğu Pınar Emlak’ı ziyaret eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Zeliha Oruç’u bu güzel düşüncesinden ve emeğinden dolayı teşekkür etti. Silpagar,” Zeliha abla örnek bir davranış gösterdi. Bizde belediye olarak buna duyarsız kalamayız. Özel sektörden esnaflarımızın böyle bir dayanışma içine girmesi çok hoş bir şey, demekki esnafımız artık ‘ Komşum açken ben tok yatamam’ diyor. Bu bir hadisi şerifi yerine getirmektir, hem duyarlılığını göstermektir bu böyle faaliyetlerle toplum yeniden dayanışma içine geçecektir” dedi.

Zeliha ablamızın düzenlediği bu ufak kampanyada inşallah damlaya damlaya göl olur. Ufacık bir kar tanesi kocaman bir çığ oluyor. Bu tür yardımları biz destekliyoruz insanlarımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında sıkıntı duyan ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmamızdan dolayı da çok mutluyuz. Belediyemizin girişimleriyle yakında bir çorba evimiz açılacak Çiftlikköy’e, bu çorba evinin yakınına da ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim olarak yardım yapabileceğimiz bir yer oluşturacağız. Bu tür yardımları her açıdan desteklemek için söz veriyoruz. Böyle yardımları yapanlara da canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah yardımlarını kabul etsin.” şeklinde konuştu.

 

Haber-Foto: Barış Gür

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!