-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 02 Mayıs 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Bayırbucak Türkmenleri için kenetlendiler   21.01.2016  
   AK Parti Genel merkezinin 81 ilde başlattığı Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası Çiftlikköy ilçe Başkanlığında büyük yankı buldu.
   

Ak Parti Çiftlikköy ilçe başkanlığı 1 hafta gibi kısa sürede oluşturduğu kampanya kapsamında 1 tır yardım malzemesini topladı. AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün başkanlığında oluşturulan yardım ağıyla, Kuru gıda, giyim, çocuk bezi ve battaniye başta olmak üzere birçok yardım malzemesi ilçe başkanlığına ulaştırıldı. Gece gündüz yoğun bir çalışma sürdüren ve röportaj yaptığı sıra da dahi kampanyaya ulaşmak isteyenler aynı anda cevap veren Ak Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün, Çiftlikköy halkının yanı sıra Yalova’dan da bir çok hayırseverin bu kampayaya destek olmak için kendilerine ulaştığını söyledi.

Yardım Kampanyası hakkında Çiftlikköy Gazetesine bilgi veren Ak Parti Çiftlikköy ilçe Başkanı Ogün Şengün, “Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Sİlpagar maddi desteğin yanı sıra bizimle birlikte yardım kolilerini de araçlara yükleyerek büyük fedakarlık sağladı bu nedenle kendisine de teşekkür ediyorum.” dedi. Şengün; “Suriye’de büyük bir karışıklık var. En büyük karışıklıkta bizim sınırımıza yakın olan Bayırbucak bölgesi ve Türkmen kardeşlerimiz. Türkmen kardeşlerimizin olduğu bölgeye DEAŞ dediler IŞİD dediler bomba yağdırdılar üzerlerine, çoluk çocuk yüzlerce insan hayatını kaybetti.

Şengün, “Geçtiğimiz günlerde Afyon’da yapılan istişare toplantısında bizzat bu kampanyayı düzenleyen başbakanımız ve onun verdiği bu talimatlara Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız sorumlu oldu.  81 il teşkilatına da bu kampanya bildirildi. İllerde kendi bölgelerinde olan ilçelere talimatlarını verdiler. Bizde başbakanımızdan aldığımız bu talimatla ilçemiz teşkilatı olarak gereken hassasiyeti göstererek, kardeşlerimize özellikle kuru gıda ihtiyacı, çocuk battaniyesi, oyuncak, giyim olarak yardımlar topladık. Biz Çiftlikköy AK Parti teşkilatı olarak, yardım sever kardeşlerimizden çok büyük destek topladık. Bizler sadece Çiftlikköy’den değil Yalova’da merkezde yaşayan arkadaşlarımızdan dahi Çiftlikköy’e yardımlar topladık. Bu yardımları da etap etap teslim ediyoruz.  Bu günde bir yarım kamyon yardım etti. Yine bir kardeşimizden yüklü bir miktarda yardım sağladık. İl teşkilatımızın düşüncesi bir tır dolusu bu malzemelerin toplanıp da gönderilmesi ancak, Çiftlikköy AK Parti teşkilatı olarak bir tır malı biz göndereceğiz. Bayırbucak bölgesindeki kardeşlerimiz güle güle kullansınlar Allah, kimseye bu acıyı bu derdi yaşatmasın, kimseyi vatansız bırakmasın. Bizler onların bu dar zamanlarında yanında olarak bir nebzede olsa umut olabildiysek ne mutlu bize. Bizler bu zor ve dar durumları anlayacak kişiler 1999 depremini yaşayan insanlar olarak. Bizlerde onlara bu dar zamanlarında yardımcı olabilmenin mutluluğu içindeyiz. Kampanyamız ayın 21’inde son bulacak bizde etap etap gelen yardımları AK Parti Yalova İl Başkanlığımıza teslim ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Ak Parti Çiftlikköy ilçe Başkanı Ogün Şengün konuşmasının sonunda kampanyaya destek veren hayırseverlere ve kampanyaya destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a da teşekkür etti.

Haber/ Ozan : SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!