-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy Belediyesi yolda bırakmıyor!   25.01.2022  
   Çiftlikköy Belediyesi merkezi ve köylerinde kar temizliği ve tuzlama çalışmaları hızla devam ediyor.
   

Birkaç gün önce başlayan ve ilimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışından Çiftlikköy de etkilendi. Her yeri beyaz bir örtüyle kaplayan bu durum her ne kadar güzel görünse de ulaşımı zor bir hale getirebiliyor. Çiftlikköy Belediyesi de ulaşımda yaşanabilecek olan sıkıntıları çözümlemek adına kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Çiftlikköy Belediyesi yetkililerinden gelen açıklama ise şu şekilde:

“Çiftlikköy Belediyemiz ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mücavir köylerde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Çiftlikköy Belediyesi olarak her sene olduğu gibi bu sene de karla mücadele ekiplerimiz kar yağışı öncesi yol tuzlaması yapıp yoğun kar yağışı sonrası da yolları temizledi. 14 aracımız ve tüm ekiplerimiz karla mücadeleye tüm hızıyla devam ediyor.”

Nilüfer Yakıcı

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!