-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Durmuş “Köy yollarımızda kış çalışmaları devam ediyor”   24.01.2022  
   Yalova İl Genel Meclis Başkan Vekili İdris Durmuş, yoğun kar yağışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
   

Yalova İl Genel Meclis Başkan Vekili İdris Durmuş Yalova ve Çiftlikköy’ü etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yolların güvenliğiyle ilgili çalışmaların sürekli devam ettiğini belirten Durmuş:

“Yalova İl Özel İdaremizin ekipleri köy yollarının güvenlikle açık tutulması için özveri ile çalışıyorlar.

Yalova İlimizde iki gündür devam eden ve meteoroloji verilerine göre de önümüzdeki günlerde de etkili olacağı belirtilen karlı ve soğuk hava şartları nedeniyle İl Özel İdaremizin ekipleri 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürmekteler.

Çiftlikköy İlçemizde köy muhtarlarımızdan yollar ile ilgili talepleri karşılamada meclis üyesi arkadaşlarımızla ve İdaremizin yetkilileri ile koordineli çalışmamızı bu yıl da yapmaktayız.

Gece ve sabah saatlerinde oluşabilecek buzlanma karşısında gerekli kış lastiğini kullanmaları, takoz ve çekme halatını vatandaşlarımızın araçlarında bulundurmaları önem arz etmektedir.

Köylerimizde çocuklarımızın kar ile buluşmaları ve görsel güzellikleri ile kışın tadını çıkartabilecekleri tatil ortamında keyif alınacak güzelim köylerimiz apayrı doğal manzaralarını sunmakta.

Köylerimizi seviyoruz ve bu sevginin her zaman gereğini yapmak için çalışmaya devam ediyoruz.

Tekrar emeği geçen tüm ekiplerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Nilüfer Yakıcı

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!