-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Şansal Büyüka Çiftlikköy’e hayran kaldı   14.01.2016  
   Duayen spor yazarı Şansal Büyüka, Başkan Silpagar ile biraraya geldi.
   

Lig TV'deki Maraton programının moderatörü ve duayen Spor Yazarı Şansal Büyüka, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret etti. Oğlu Hazar Büyüka ve Kılıç Köyü Muhtarı Nedime Er’inde katıldığı ziyaret sohbet havasında geçti.

Spor Yazarı Şansal Büyüka’nın da kendisi gibi Çerkez kökenli olduğunu ifade eden Başkan Silpagar, duayen spor yorumcusu ve yazarı olan Şansal Büyüka’yı uzun yıllardan beri büyük bir hayranlıkla takip ettiğini ifade etti. Fanatik bir Galatasaraylı olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Silpagar, takımı ile ilgili gelişmeleri Büyüka’dan aldı. Spor Yazarı Büyüka Galatasaray takımının bu sezon işinin zor olduğuna dikkat çekti.

“Çiftlikköy’e üniversite çok yakışır”

Başkan Silpagar, ziyaret esnasında Çiftlikköy’de gerçekleştirdiği hizmetleri ve projeleri Büyüka ile paylaştı. Büyüka, Başkan Silpagar’ın Engelsiz Cafe, çöp konteynırı, park aydınlatmaları, köprülü kavşak gibi projelerini takdir ettiğini ifade etti. Spor Yazarı Büyüka, Çiftlikköy’e bir üniversitenin çok yakışacağını dile getirirken Başkan Silpagar ile bu konuda da istişarelerde bulundu.

Silpagar’a teşekkür

Spor Yazarı Şansal Büyüka, Yalova-Çiftlikköy güzergahını sürekli kullandığını dile getirerek Çiftlikköy’deki gelişmeleri de takip ettiğini söyledi. Büyüka, Çiftlikköy’ün yaşanabilir bir şehir haline gelmesinde önemli katkıları olan Başkan Silpagar’a teşekkür etti.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!