-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 02 Mayıs 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’e yeni Aile Hekimliği ve 112 istasyonu   14.01.2016  
   Yalova’da ve Çiftlikköy ilçesinde hızla artan nüfus ile paralel olarak yeni sağlık merkezlerinin planlanması da ihtiyaç haline gelmesi üzerine yeni aile hekimliği ve 112 istasyonu kurulması planlanıyor.
   

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, gerekli çalışmaların başlatıldığı bilgisini verdi. Yapılan çalışmalar neticesinde,  İlçemiz Mehmet Akif Ersoy mahallesinde bulunan bir arsa,  Çiftlikköy Belediyesi tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edildi. Planlanan Sağlık tesisinin kaba inşaatını, hayırsever vatandaş Necati Hasoğlu yapacağını beyan etmiş ve İl Sağlık Müdürlüğü’nce protokol imzalandığı bildirildi.

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, söz konusu arsanın müdürlüğe tahsisinde, her türlü desteği veren Çiftlikköy belediye Başkanı, Sayın Ali Murat Silpagar’a, projenin kaba inşaatını yapacak olan hayırsever vatandaş, Necati Hasoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, Yapımına hemen başlanacak olan Sağlık tesisinin en kısa sürede tamamlanarak, Çiftlikköy halkının hizmetine sunacaklarını belirtti.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!