-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Özdilek 2015 yılında 3 milyon 250 bin ziyaretçi sayısına ulaştı   14.01.2016  
   Yalova’nın en önemli yaşam alanlarından olan Özdilek Alışveriş merkezinin yöneticileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldiler.
   

Özdilek Alışveriş Merkezi işletme Müdürü Serdar Temel, Market Müdürü Abrek Canpolat Öz ve Halkla İlişkiler Müdürü Gönül Üstün’ün ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında 2015 yılının değerlendirmesi yapıldı. Yalova Özdilek bünyesinde 300 kişinin istihdam edildiğini dile getiren işletme müdürü Serdar Temel, hedeflerinin cironun artmasıyla birlikte çalışan sayısını arttırmak olduğunu söyledi.

2015 yılında ciroda % 10’luk büyüme sağlandığını, 2016 yılında da aynı şekilde artışa gitme hedefinde olduklarını belirten Temel, “2016 yılına iyi bir şekilde başladık, bu şekilde de devam etmesini istiyoruz. 2015 yılında 3 Milyon 250 Bin kişi Özdilek’i ziyaret etti, bu sayı bir önceki yıllda 3 Milyon’du. Ciro anlamında da % 10’luk bir büyümemiz var. 2016 yılında bazı stratejiler belirledik özellikle kültürel alanda çalışmalarımızı arttırıyoruz. Özellikle çocuklara yönelik tüyotro ve oyunların yanısıra yazarların imza günlerini ve bazı sinema filmlerinin galasını gerçekleştirdik. 2016 yılında bunları devam ettireceğiz. 300 çalışanımız var hedefimiz ciroları arttrarak çalışan sayısını da arttırmak.” şeklinde konuştu.

10 ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Özdilek tarafından toplantıya katılan basın mensuplarına çeşitli hediyeler verildi.

Haber / Foto :Ozan SÖYLER

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!