-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Yalova Diyanet-Sen ‘den Diyanet’e destek   14.01.2016  
   Yalova Diyanet-Sen Başkanı Şuayip Akgün, Diyanet İşleri Başkanlığı'na son günlerde yapılan saldırıyla bir açıklama yaptı.
   

Diyanet İşleri Başkanlığı'na son günlerde yapılan saldırı sistematik bir şekilde hazırlanmış bir komplo ürünü olduğunu söyleyen Akgün,”  Bu itibarsızlaştırma girişimleri karşısında gerek milletimiz gerek sağduyulu STK'larımız Diyanetle bütünleşip bu alçakça saldırıyı yapanlara en iyi şekilde gereken cevabı vermiştir. Çeşitli çevreler tarafından bilinçli bir saldırıya maruz kalan Diyanet bu menfur saldırıyı da aydınlatmış ve kurumumuza atılan iftira bertaraf olmuştur.

Özellikle Diyanet işleri başkanı prof. Dr Mehmet Görmez'in ümmet anlayışıyla Dünya çapında Dil, Din, ırk, renk ve mezhep farkı gözetmeksizin  ortaya koyduğu çalışmalar bazı çevreleri aşırı şekilde rahatsız etmektedir. Bu algı operasyonu ve kasıtlı haberler maalesef bazı dönemlerde kendi asli suretinin dışında, çeşitli şekillerde karşımıza çıkmaktadır.

  Diyanet İşleri Başkanlığını itibarsızlaştırma operasyonu üzerinden İslam Dinine ve değerlerimize Saldırılar asla kabul edilemez, bunu yapanlar emellerine ulaşamayacak. Özellikle vurgulamak istiyorum: Bu halk Dini müesseseleri iliklerine kadar benimsemiştir, bu kurumları yıpratmaya kimsenin gücü yetmez.

Diyanetin hassasiyetinin ve yüklendiği misyonun farkındayız bugün olduğu gibi yarında gelebilecek her türlü saldırıya karşı haklı mücadelemizi ortaya koyacağımızı tüm kamuoyuna duyurmayı vazife biliriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” şeklinde konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!