-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  “Zirai Don”a dikkat!   24.10.2021  
   Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 24 Ekim 2021 Pazar gününden itibaren hafta ortasına kadar sürecek olan soğuk hava nedeniyle oluşabilecek “Zirai Don” için uyarıda bulundu.
   

Yapılan son değerlendirmelere göre 24 Ekim 2021 Pazar sabah saatlerinden itibaren hafta ortasına kadar yurdun kuzey ve iç kesimlerinde etkili olacak olan soğuk ve yağışlı sisteme bağlı olarak; pazar gecesi Marmara ve Batı Karadeniz’de, pazartesi ve salı günü İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde zirai don tehlikesi riskinden dolayı başta tarımsal faaliyetlerle uğraşan üreticiler olmak üzere vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!