-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çiftlikköy Belediyespor’un karatecileri uluslararası turnuvadan madalya aldı   06.04.2015  
   Bursa Büyükşehir Belediyespor Uluslararası Karate Turnuvası’nda Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı 2 madalya kazandı. 6 ülkeden 830 sporcunun katılımıyla gerçekleşen kata ve kumite dallarındaki turnuvaya yurt dışından da önemli katılım sağlandı.
   

Kata ve Kumite dallarında 24 kategoride kıyasıya mücadele eden 830 sporcudan Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı’ndan Ahmet Arda Duru minikler kategorisinde 30 kg’da gümüş madalya kazanırken, Buğrahan Yolcu da minikler 50+kg kategorisinde bronz madalya elde etti.

Geçtiğimiz hafta Sakarya’da elde edilen 13 madalyanın hemen ardından bu turnuvaya katıldıklarını ve Bursa’dan da madalya ile döndüklerini belirten Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Halil İbrahim Yüksektepe, sporcularını kutladığını söyleyerek, bu başarıda desteği ve emeği olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a ve Çiftlikköy Belediyespor camiasına teşekkürlerini dile getirdi.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!