-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  2016’nın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı   04.01.2016  
   Çiftlikköy Belediyesi 2016 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis gündemde yer alan maddeleri görüşerek karara bağladı.
   

Çiftlikköy Belediyesi 2016 yılı meclis görüşmelerini Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar başkanlığında gerçekleştirdi. Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda yapılan yoklamanın ardından bir önceki meclis kararları oylamaya sunuldu. 2016 yılı meclis tatil ayı ile toplantı gün ve saatinin belirlenmesinin yer aldığı üçüncü gündem maddesine göre meclis 1-15 Temmuz ayında tatil, toplantılarında her ayın ilk pazartesi saat 14,00’te toplanması oy birliğiyle kabul edildi. Bir sonraki gündem maddesinde yer alan; 2015 yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için meclis üyeleri arasında gizli oyla ve üye sayısı üçten az beşten çok olmamak üzere denetim komisyonu oluşturulması konusunda Ak Parti’den Turgut İşleben, Ali Osman Civelek ve Recep Meydan Cumhuriyet Halk Partisinden Selami Doğancı ve Zeki Coşkun yapılan gizli oylama ile denetim komisyonuna seçildiler. 2016 yılı için Belediye başkanı, meclis üyeleri, memurlar ve işçilerin yurt dışına çıkış izni meclisin oy birliği ile kabul edildi.

Çiftlikköy Belediye Meclisi gündem maddelerinde yer alan diğer gündem maddeleri ve İmar komisyon raporlarını görüşerek 2016 yılının ilk meclis toplantısını tamamlamış oldu.

Haber / Foto :Ozan SÖYLER

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!