-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de Mekke'nin Fethi'nin 1385.yılı kutlandı   03.01.2016  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Merkez Camii’nde gerçekleşen Mekke’nin Fethi’nin 1385.yıl programına katıldı.
   

 Silpagar, Mekke’nin fethinin 1385.yılını Çiftlikköy halkıyla beraber kutladı. Çiftlikköy Merkez Camii'nde yatsı namazına müteakip yapılan mevlüt programına Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Başkan Yardımcılarının yanı sıra Ak Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar da katıldı. Programda Yasin-i Şerif okunarak, Kuran-ı Kerim Tilaveti yapıldı. Program sonunda da mevlüte katılanlara Çiftlikköy Belediyesi ekipleri tarafından lokum ve takvim dağıtımı gerçekleştirildi.Başkan Silpagar, Mekke’nin fethinin 1385.yılının tüm halkımıza ve İslam Alemi’ne kutlu olması dileklerini dile getirdi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!