-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Çiftlikköy’ün Aslanları kupaları getirdi   31.12.2015  
   Yalova’ya ve Futbol camiasına geleceğin yıldızlarını yetiştiren Çiftlikköy Belediye Spor Kulübü U15 liginde Birinci, U 17 liginde ise ikinci oldu.
   

Futbolda elde etiği başarılar ve futbolun alt yapısına verdiği önemle adından söz ettiren Çiftlikköy Belediye Spor, U 15 ve U 17 kategorilerinde elde ettikleri başarıyı Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile paylaştılar. Çiftlikköy Belediye Spor As Başkanı Kenan Engin, Yönetim Kurulu üyesi Okan Güner, Antrenörler, A Takım, U 15, U17 ve bazı sporcuların aileleri Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı makamında ziyaret ettiler.

Sporcuları tebrik eden Başkan Silpagar, altyapıya büyük önem verdiklerini dile getirerek, “Bir zamanlar ben de kırmızı siyahlı formayı giymiştim. Hepiniz bu formanın değerini, anlamını iyi bilmelisiniz. Çiftlikköy’ü tüm branşlarda en iyi şekilde, en centilmence temsil etmelisiniz. Aranızdan geleceğin başarılı futbol yıldızlarının çıkacağına eminim. Hepinizi üstün gayretlerinizden dolayı tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ardından Çiftlikköy Belediyespor Yönetimi ve Teknik Kadrosundan altyapı ve A Takımın genel durumu hakkında bilgi alan Başkan Silpagar’la sporcular ve teknik heyet hatıra fotoğrafı çektirdi. Çiftlikköy Belediyespor Teknik Heyeti, A Takım hariç sadece altyapı kadrolarında 200’ü aşkın lisanslı sporcu bulunduğunu dile getirerek, tüm kategorilerde iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini kaydetti.

Haber -Foto : Ozan Söyler

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!