-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy Belediye Meclisi olağanüstü toplandı   24.12.2015  
   Çiftlikköy Belediyesi geçtiğimiz hafta tamamladığı Aralık ayı meclis toplantılarının ardından olağanüstü toplanma kararı aldı.
   

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Başkanlığında toplanan meclis gündem maddelerini görüştü. Yapılan yoklamanın ardından bir önceki meclis kararları okunarak oylamaya sunuldu. Gündemin üçüncü maddesinde yer alan; “İmar ve şehircilik müdürlüğünün 15.12.2015 tarih ve 2814 sayılı Çiftlikköy Belediyesinin maliki bulunduğu ve 1/1000 ölçekli uygulama imar plan sınırları içerisinde bulunan gayrimenkullerin imar uygulaması sırasında ihdas yapılmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Ayrıca, imar uygulaması sonucu oluşan imar parsellerinde diğer üçüncü şahıslarla hisseli parselleri oluşturmaktadır. Bu nedenle Yalova ili, Çiftlikköy İlçesi, Çiftlik Mahallesi, 2550 ada, 4parsel 4963,71 m2 olmuştur. Çiftlikköy Belediyesinin 7975/606097 (65,32m2)hissesinin satış yapılabilmesi amacı ile ilgili teklifin görüşülmesi”  konusu imar müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaların ardından bedel tespiti yapılması için encümenin ve satış için Belediye Başkanının yetkilendirilmesi meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!