-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 08 Mayıs 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Kahvehane bahane sohbet şahane   24.12.2015  
   20 yıl önce Çiftlikköy’e başka illerden göç eden şimdinin emeklileri her gün aynı saatte Çiftlikköy’de Meydan Kahvehanesi’nde bir araya geliyor.
   

Yaklaşık 20 yıl önce memleketlerinden emekli olup Çiftlikköy’e gelen dostlar her gün öğleden sonra aynı saatte Meydan Kavehanesi’nde buluşuyor. Tatlı sohbetin yanında birazcıkta oyun oynayan dostlar vakitlerini böyle geçiriyorlar.

Birbirlerine karşı oldukça bağlı ve saygılı olan gurup ömürlerinin belki de son demlerini beraberlik, yardımlaşma ve sevgi içinde geçiriyorlar. Kahvehanede ki diğer kişilerin gıpta ile baktığı bu gurup Siirtli, Batmanlı ve Erzincanlılardan oluşuyor.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!