-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Satranç Şampiyonları, kupalarını getirdi   02.04.2015  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Türkiye Yıldızlar Satranç Ligi’nde ilimizi temsil edecek satranç sporcularıyla bir araya geldi.
   

Yalova Yıldızlar Satranç Ligi’nde Çiftlikköy’ü temsilen yarışan ve takım halinde 2.liği elde ederek ilimizi Türkiye Yıldızlar Satranç Ligi karşılaşmalarında temsil etmeye hak kazanan Çiftlikköy Altınkale Satranç Kulübü sporcuları, antrenör Erkan Şat’la birlikte Başkan Silpagar’ı ziyaret ederek kupayı takdim ettiler.

Kulüp Antrenörü Erkan Şat, Çiftlikköy adına yarıştıklarını belirterek, “1-5 Mayıs tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Satranç Ligi karşılaşmalarında daYalova’yı ve Çiftlikköy’ü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Yıldız takımımız ikisi yedek olmak üzere toplam 6 oyuncudan oluşuyor. Kulübümüz bünyesinde de Çiftlikköy’de 3 tane milli sporcumuz bulunuyor” diye bilgi verdi. Satranç sporunun zeka geliştirici özelliği olduğunu belirten Başkan Silpagar da, sporun her zaman içinde yer aldıklarını belirterek, geleceğin satranç şampiyonlarına ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Haber:Eda Tan

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!