-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy’de “Engelsiz Kafe” tamamlandı   10.12.2015  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar seçim vaatlerini bir bir yerine getiriyor.
   

Kısa sürede birçok projeye imza atan Başkan Silpagar, modern Çiftlikköy hedefine ulaşmak adına ilçenin dört bir yanında çalışmalar başlattı. Sahil projesinin 1. etap çalışmaları tamamlanırken, 2. etap çalışmaları için kolları sıvayan Başkan Silpagar, sahil şeridindeki Engelsiz Kafe projesini de tamamladı.

Engelli vatandaşların uğrak yeri olacak

Engelli vatandaşların rahat bir şekilde kullanabileceği “Engelsiz Kafe” için ilk beton Ağustos ayında atılmıştı. 5 ayda proje tamamlandı.  Bin 500 m2’lik park alanı içine engelli vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği, saydam cephe mimarisi ile oluşturulmuş tek katlı 150m’lik oturum alanına sahip kafe, spor aletleri, çocuk parkı Çiftlikköy’deki birçok engelli vatandaşın uğrak yeri olacak.

“Projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz”

Başkan Silpagar, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren insan odaklı, hizmet odaklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin ise mutluluğunu yaşıyoruz. Engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak Engelsiz Kafe sözü vermiştik. Bu sözümüzü de yerine getirdik. Engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetimiz oldukça yüksektir. Engelsiz Kafe’nin açılışının önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımız son sürat devam ederken Çiftlikköy halkını bekleyen birçok projemizi de hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!