-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Laledere Köyü'nden yemekli teşekkür   10.12.2015  
   İl Özel İdaresi ve KÖYDES kapsamında Laledere köyüne yapılan hizmetler köy muhtarlığı tarafından takdirle karşılandı.
   

İl Genel Meclis üyeleri Murat Bektaş ve Bahar Doğan’ın yoğun gayretleri sonrasında Çiftlikköy ilçesine bağlı köylerde yapılan yatırımlar köylünün yüzünü güldürdü. Laledere köyü muhtarı Ömer Akar köye yapılan hizmetlerden dolayı kurban keserek köy meydanında 200 kişiyi yemekte buluşturdu. Laledere köyünde düzenlenen programa; Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Ak Parti il Genel Meclis üyesi Murat Bektaş, CHP İl Genel Meclis üyesi Bahar Doğan, il genel meclis üyeleri  ilçe protokolü, muhtarlar ve köylüler katıldı.

Laledere köyü Muhtarı Ömer Akar köy için planlanan işlerin kazasız bir şekilde tamamlanması nedeniyle kurban kestiklerini belirterek, “yapılan hizmetlerden dolayı köy halkımızı, bürokratlarımızı ve siyasilerimizi bir araya getirip bir kaynaşma sağladık. Yapılan bu hizmetlerden dolayı köy halkın adıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Murat Bektaş’ta Çiftlikköy ilçemize bağlı 9 köyden biri olan Laledere köyüne; 2014-2015 yılları toplamında sıcak asfalt yol yapımı, köy içi parke çalışması yapıldı. Yağmus suyu kanallarının yanı sıra mezarlık yolu kumlama ve stablize yol yapım yapıldı. Laledere köyünde 2016 yılında 3000 metre içme suyu ishale ve şebeke hattı, eksik kalan köyiçi  ve köy dışı belirlenen noktalara parke çalışması ve kanalizasyon yapılması planlanıyor” dedi.

Haber-Foto : Ozan Söyler

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!