-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantıları başladı   10.12.2015  
   Çiftlikköy Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantısını yaptı.
   

Çiftlikköy Belediyesi Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Başkanlığında Belediye Meclis salonunda toplanarak gündemdeki maddeleri görüştü.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar yeni yıl hediyesi olarak toplantı öncesi meclis üyelerine isimlerinin yazılı olduğu kalem hediye etti. Çiftlikköy Belediye Meclisi yapılan yoklamanın ardından gündem dışı gelen konuların gündeme alınmasını oy birliği ile kabul etti. Meclisin 3, gündem maddesi olan İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi konusunda Meclis Üyesi Afşin Karyağdı, komisyonun aldığı kararları okudu. Belediye İmar Müdürlüğü tarafından verilen teknik bilgilerde 1/25000’lik çevre düzeni planına göre yapılması planlanan çalışmalar anlatıldı. İmar komisyon raporlarının 1.ve 3. Maddesi oy çokluğuyla 2. ve 4. maddesi ise oy birliği ile kabul edildi. Belediye meclisi gündem maddelerinde yer alan imar görüşmelerini tamamladıktan sonra ikinci oturumunu Cuma günü yapma kararı aldı.  

Haber-Foto : Ozan Söyler

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!