-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy kendi evinde iki puan bıraktı 1-1   10.12.2015  
   Yalova Süper Amatör Kümede mücadele eden Çiftlikköy Belediye Spor kendi ilçe takımı olan Sultaniye Spor ile karşılaştığı maçtan bir puanla ayrıldı.
   

Çiftlikköy ilçesinin iki takımı olan Çiftlikköy Belediye Spor ve Sultaniye Spor hafta sonu oynanan maçta karşı karşıya geldiler. Çiftlikköy ilçe stadyumunda oynanan maçta Sultaniye Spor taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Maçın başlama vuruşundan itibaren karşılıklı atakların yer aldığı oyunda ilk Gol 29. Dakikada Sultaniye Spor’dan geldi. Yasin’in golüyle 1-0 öne geçen Sultaniye Spor, iki dakika sonra kalesinde golü gördü. Ev sahibi Çiftlikköy Belediye Spor Kaptan Uğur’un ayağından bulduğu golle maçta 1-1’lik dengeyi sağladı. İlk yarısı bu şekilde sona eren maçın ikinci yarısında da zaman zaman gerginlikler oluştu. Çiftlikköy Belediye Spor ‘un forvet oyuncusu Umut, 62. Dakikada ceza sahası içinde yerde kalınca maçın hakemi tarafından penaltı noktası gösterildi. Ev sahibi Çiftlikköy Belediye Spor ‘un penaltı vuruşunu kullanan Özcan topu dışarıya atınca öne geçme şansıda ortadan kalkmış oldu. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Çiftlikköy temsilcisi iki takımda 1’rer puana razı oldu.

Haber-Foto : Ozan Söyler 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!