-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Siirtliler Vakfı’ndan AK Parti’ye ziyaret   10.12.2015  
   Yalova Siirtliler Vakfı, AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak ve Milletvekili Demirel’e tiftik battaniyesi hediye etti.
   

Yalova Siirtliler Vakfı’ndan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Milletvekili Fikri Demirel’e tebrik ziyareti gerçekleştirildi. 1 Kasım genel seçimlerinde 26. Dönem Yalova Milletvekili seçilen Fikri Demirel’e hayırlı olsun dileklerini ileten Siirtliler, İl Başkanı Öztabak ve Vekil Demirel’e isimlerinin yazılı olduğu özel Siirt tiftik battaniyesi hediye ettiler.

Yalova Siirt Vakfı Ergün Demirhan, Yalova’daki Siirtliler olarak ülkenin huzuru ve istikrarı için genel seçimden çıkan sonuçların hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak Milletvekili Fikri Demirel’e Yalova Siirt Vakfı yönetim kurulu ve üyeleri adına başarılar diledi.

Siirtli Hilmi Dede AK Parti il yönetiminde

İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Siirtlilerin Yalova’da etkin olduğuna dikkat çekerek her geçen gün Yalova’da gerek sosyal gerekse kültürel anlamda birçok etkinliğe imza attıklarını ifade etti. Uzun yıllardır AK Parti çatısı altında çalışmalarda bulunan Siirtli Hilmi Dede’nin de AK Parti’nin yönetimine katıldığını belirten Başkan Öztabak, yönetim kurulunda Siirtli birinin olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

‘Siirtliler ile iyi diyaloglar içerisindeyiz’

Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Siirt Vakfı’nın bu nazik ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu belirterek, Yalova’nın kozmopolit bir şehir olduğunu birçok ilden vatandaşın bu şehrin sınırlarında yaşadığını vurguladı. Hep birlikte ülkenin ve Yalova’nın kalkınması adına sivil toplum kuruluşları ile sürekli temas halinde olacaklarını söyleyen Vekil Demirel, “Siirtliler ile çok iyi diyaloglar içerisindeyiz. Yalova’da yaşayan Siirtli vatandaşların yaşadıkları yerleri sahiplenme duygusu bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Hep birlikte Yalova’ya değer katma adına sorunların çözümü noktasında var gücümüzle çalışacağız” dedi.

İl Başkanı Öztabak ve Vekil Demirel, Siirt Vakfı yöneticileri ve üyeleri ile tek tek tanışarak sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!