-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 18 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  TEOG Sınavlarının I. Aşaması tamamlandı   03.12.2015  
   Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) Çiftlikköy ilçesinde 25-26 Kasım tarihlerinde yapıldı.
   

I. Dönem TEOG sınavı Çiftlikköy ilçesin de sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Beşir, ilçe merkezi, belde ve köylerde toplam 7 merkezde gerçekleşen sınavlara 425 öğrencinin katıldığını ve bu sınavlarda 160 öğretmenin görev aldığını belirtti. Beşir, Çiftlikköy ilçemizde İmam hatip ortaokulu öğrencileri bu senen ilk kez TEOG sınavına girdiler. Öğrencilerimiz 25 Kasım Çarşamba günü Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden, 26 Kasım Perşembe günü ise; Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınava girerek I. Aşamayı tamamladılar. TEOG sınavı ilçemiz genelinde sorunsuz bir şekilde yapıldı. Dedi.

Çiftlikköy ilçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Beşir ve şube müdürleri sınav boyunca okulları ziyaret ederek, sınavların sorunsuz geçmesi noktasında çalışma yürüttüler.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!