-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Sahil Mahallesinden Bayır Bucak Türkmenlerine yardım   03.12.2015  
   Son dönemlerde saldırıların hedefi olan Bayır bucak Türkmenlerine Çiftlikköy Sahil Mahallesi muhtarlığı tarafından yardım gönderildi.
   

Yalova’nın en büyük dördüncü mahallesi konumunda olan Çiftlikköy ilçesi Sahil Mahallesi muhtarlığı başlattığı insani yardım kampanyasıyla Türkmenlere yardım eli uzattı. Sahil Mahallesi Muhtarı Ebru Filiz 8 gün süren bir yardım toplama kampanyası sonucunda elde ettikleri malzemeleri Tır’a yükleyerek Bayır bucak Türkmenlerine ulaştırdıklarını ifade etti.

Yalova’da Bayır Bucak Türkmenlerine yardım kampanyası başlatan tek muhtarlık olarak Sahil Mahallesi muhtarlığı olduğunu söyleyen Sahil Mahallesi muhtarı Ebru Filiz, 23 Kasım’da Bayır bucak Türkmenlerine yardım amaçlı çalışmalarımıza başladık. Sosyal medya üzerinden duyurular yaptık. Birebir görüşmelerde bulunduk.  İstanbul Üsküdar’da STK’larla görüşmeler yaptık onların desteği ile yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Yaptığımız duyurular sonrasında 8 gün süren kısa bir sürede giyim, battaniye ve gıdadan oluşan yardım malzemelerini topladık. Pazar akşamı tırlara yüklememizi yaptık.

Orhangazi, Taşköprü, Armutlu, Altınova ilçelerinin yanı sıra Yalova ve ilçe merkezimizden topladığımız yardımlar, Kuran Kursunda bulunan Kız öğrencilerin yardımlarıyla topladığımız yardımları tırlar ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu kampanyada desteğini esirgemeyen mahalle halkım başta olmak üzere ilçe halkıma ve azalarımdan Kubilay Şemenoğlu’na çok teşekkür ederim” dedi. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!