-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  ÇİFTLİKKÖY GOL OLUP YAĞDI 1-7   30.11.2015  
   Yalova süper amatör kümede mücadele eden Çiftlikköy Belediye Spor ligin dördüncü haftasında konuk olduğu Acar spor’u 7-1 yendi.
   

Yalova Süper Amatör Kümede dördüncü hafta maçları yoğun yağmur altında oynandı. Ligte üç maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak puan tablosunda dödüncü sırada yer alan Çiftlikköy Belediye Spor, deplesmanda Acar Spor ile karşılaştı. Yalova 1. Amatör sahasında oynanan maça Acar Spor; 25 Eyüp, 17 Yasin, 3 Fatih, 15 Hüseyin 8 Zeki, 13 özgür, 6 Cihan, 7 Şahin, 10 Hasan ve 9 Yunus onbiriyle çıkarken, misafir takım Çiftlikköy Belediye Spor; 12 Furkan, 2 Abdullah, 3 Hamza, 4 Fırat, 5 Erhan, 6 Gökhan, 7 Umut, 8 Murat, 9 Özcan,10 zübeyir ve 11 Cihan onbiriyle başladı.

İlk yarının başlarında karşılıklı atakların yaşandığı müsabakada ilk gol sesi 20. Dakikada Çiftlikköy Belediye Spor’dan geldi. Fırat’ın golüyle 1-0 öne geçen konuk ekip, 29. dakikada Fırat’ın ikinci golüyle 2-0, 38. Dakikada Özcan2ın golüyle 3-0 öne geçti. İlk yarısı bu skorla tamamlanan maçın 52. Dakikasında Acar spor Yunus’un ayağından ilk golünü buldu. Kaleci Furkan ile savunma oyuncusu Fırat’ın anlaşmazsızlığını  fırsata çeviren Yunus takımının ilk golünü atarak farkı ikiye düşürdü. Golden sonra rakip kalede ağırlığını hissettiren Çiftlikköy Belediye Spor; 62. Dakikada Umut, 64. Dakikada Fırat, 70. Dakikada Beşir ve 85. Dakikada Umut’un golüyle 7-1 ‘l,k farklı bir skorla maçın skorunu belirledi.

Maçın defans oyuncusu olan (4 )Fırat üç gol atarak maçta Hattrick yaparken, iki gole imza atan Umut ise yaptığı asistler ve oynadığı oyunla maçın adamı oldu.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!