-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Spor
  Engin, ‘Başarılı soporcularımızı yanlız bırakmayın, her başarıda alkışlanmaya ihtiyaçları var’   26.11.2015  
   Çiftlikköy Belediyespor Futbol takımı, Tavşanlı Belediyespor karşılaşması öncesi kahvaltıda buluştu.
   

22 Kasım 2015 Pazar günü, saat 10:00’da gerçekleştirilen kahvaltı, Çiftlikköy Belediyesi Bayraktepe Tesisleri’nde gerçekleştirildi.  Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Kenan Zengin, Futbol Şube Sorumlusu Turgay Aydın, Antrenör İsmail Dilsizoğlu, yönetim kurulu üyesi Osman Kukul, Metehan Karadeniz ve futbolcular katıldı.

Kahvaltı sonrası açımlamada bulunan Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Kenan Engin, Çiftlikköy Belediyespor forması giyen her sporcuya Çiftlikköylüler sahip çıkıp, maçlarında kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.  Başarılı her sporcunun sahalarda alkışlanması gerektiğini söyleyen Başkan Kenan Engin; ‘Başarılarda sporcu alkışlanmak ister’ dedi. Çiftlikköy Belediyespor Futbol Takımının geçtiğimiz yıl gibi başarılı bir sezon geçireceğini söyleyen Engin, ‘Geçtiğimiz yıl çok büyük paralar harcadık. Ama Bal Lig’ne çıkmayı başaramadık. 

Geçen yıl şampiyonluğu Yalovaspor kazandı. Çiftlikkköy Belediyespor ligi 2. sırada bitirdi. Geçtiğimiz yıl yaptığımız transferleri bu yıl yapmadık.  Altyapıdan gelen yetenekli gençlerimize şans vermeyi uygun gördük. Çiftlikköy Belediyespor’da geçtiğimiz yıl başkanlık görevine gelir gelmez ilk yaptığımız uygulama altyapı oldu. Şu an Çiftlikköy Belediyespor altyapısında 150 gencimiz var.

Bu gençlerden başarılı olanlar önümüzdeki yıllarda Çiftlikköy Belediyespor’u Bal Lig’i başta olmak üzere 3. ve daha üst liglerde Çiftlikköy’ü en başarılı şekilde temsil edeceklerdir.

Şu an takımımızda üç-dört başarılı genç oyuncumuz mevcut. Bu gençlerimizin önü açık. Onları 1., 2. ve 3. Lig takımlarında görmek istiyoruz. Bütün uğraşımız, emeğimiz başarılı gençlerimizin önün açmaktır.

Çiftlikköy Belediyespor Kulübü’nde uygulamaya başladığımız en önemli hususlardan biri de kurumsallaşmadır. Başkan yönetimini, antrenör futbolcunun performansını, diğer yönetici ve teknik heyette bulunan arkadaşlarımız verilen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içindedirler. Kimse, kimsenin içine karışmadan Çiftlikköy Belediyespor’un başarısı için emek sarfetmektedirler.

Çiftlikköy Belediyespor’un başında iki yıldır başkanlık görevini sürdürmekteyim. Kulübümüz gün geçtikçe hem başarılara, hem de ahlaklı ve centilmen sporcularla anılan bir kulüp olma yolunda önemli mesafeler kat etmektedir. Disiplin, saygı ve sevgi başarıyı getirir. Başarılı olan bir kulübün Başkanı ve yönetim kurulu olmayı hak ediyoruz. Vermiş olduğumuz emeğin karşılığını sahalarda tüm sporcuların göstermesini arzuluyoruz’ şeklinde konuştu.

  Öğleden sonra Çiftlikköy Stadyumunda Tavşanlı Belediyespor’u konuk eden Çiftlikköy Belediyespor ilk yarıda kalesinde gördüğü tek gol ile mağlup oldu. Süper Amatör liginde 3, karşılaşmasında ilk yenilgisini alan mavi-beyazlı takım ikinci yarı konuk takım Tavanlı Belediyespor defansını aşamayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı.  Haber-Ayhan POLAT

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!