-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 11 Mayıs 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çiftlikköy 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı   24.11.2015  
   Çiftlikköy’de 24 Kasım Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı. Çiftlikköy’de Kaymakamlık Tören Alanı’nda Öğretmenler Günü dolayısıyla yapılan tören, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.
   

Ardından Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Eşi Nursel Silpagar başta olmak üzere Çiftlikköy Kaymakam Vekili ve Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Garnizon Komutan Vekili Hv.Yzb. Serdar Madran, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Sağındık, İlçe Emniyet Müdürü Cem Bozdağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, ilçe protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.  

Silpagar, “Milli ve yerli öğretmenlerle ülkemize yön vereceğiz”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir yaptı. Ardından Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar konuşmasında ancak yerli ve milli öğretmenlerimizle vatan sevgisini içinde yücelten öğrenciler yetiştirmenin mümkün olduğuna dikkat çekerek, “Milli ve yerli öğrencilerimizle, bürokratlarımızla, siyasilerimizle, öğrencilerimizle ülkemize yön vereceğiz inşallah. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Sİlpagar İlköğretmeni İnci Akgül Cesur’a çiçek takdim etti

Konuşmasının ardından Başkan Silpagar, aynı zamanda ablası olan ilk öğretmeni İnci Akgül Cesur’un elini öperek çiçek takdim etti. 24 Kasım Öğretmenlerr3 Günü dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında birinciliği elde eden Gazi Abdurrahman Ortaokulu öğrencisi Feyza Nur Yılmaz’ın şiirini okumasının ardından yine Gazi Abdurrahman Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan skeç sahnelendi. Mesleğe yeni adım atan Çiftlikköy öğretmenleri Ülkü Damar, Fatih Polat, Öznur Bayazit, Kübra Kılıçoğlu’nun yemin törenleri sonrasında Çiftlikköy’de düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Başkan Silpagar, Kaymakam Vekili Nurullah Kaya ve Garnizon Komutanı Madran tarafından takdim edildi. Öğrenciler tarafından gerçekleştirilen halk oyunları gösterisi de salondaki izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. Program, Öğretmenler Günü kokteylinin ardından sona erdi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!