-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Başkan Silpagar’ın 24 Kasım mesajı   24.11.2015  
   Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama mesajı yayınladı.
   

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Öğretmenler, çocuklarımızı yani geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen hiçbir zorluktan kaçınmayan gerekirse bu yolda canını ortaya koyan öğretmenlerimiz her şeyin en iyisini en güzelini haketmektedir. Her çocuk, yetişen her nesil, öğretmenlerimizin sevgi ve irfan yüklü kollarında olgunlaşmakta, ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, en zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren eğitmeyi ve öğretmeyi ideal olarak benimseyen öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum”

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!