-  Kurumsal  -  Reklam  -  İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
 
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  YOSK, dünyanın en iyi takımına karşı oynadı   01.04.2015  
   AKKÖK Holding'in sponsorluğunda Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nde Başkan Alpaslan Erkoç, Galatasaray maçının zorlu geçtiğini ve dünyanın en iyi takımına karşı oynadıklarını söyledi.
   

Ligin 13. haftasında evinde Galatasaray ile karşılaşan ve rakibine 81-53 mağlup olan YOSK'ta Başkan Alpaslan Erkoç, karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulundu. 

Sarı kırmızılı takımın bu branşta dünyanın en iyisi olduğunun altını çizen Erkoç, "Ligde geçtiğimiz hafta sonu sahamızda Galatasaray ile karşılaştık. Ondan bir önceki hafta yine sahamızda düzenlenen Euro League 3 Cup organizasyonu vardı ve o turnuvayı birinci bitirerek, Hollanda'daki finallere gitmeye hak kazanmıştık. Galatasaray'ı o takımlarla kıyaslamak yanlış olur. Çünkü tekerlekli sandalye basketbolunda son yıllara damgasını vuran rakibimiz, dünyanın bir numaralı takımı konumundadır. 

Böylesine güçlü bir takıma karşı yine de elinden gelen iyi mücadeleyi gösteren sporcularıma ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyorum. Bu maç bitti ve hafta sonu Kıbrıs'a giderek KKTC Turkcell ile karşı karşıya geleceğiz" şeklinde konuştu.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
İdris Durmuş


GÜNDEM SU
Süleyman Çelebi
Çeşni

Emanet ne demektir?

Copyright © 1995 - 2024
       Güncel  -   Siyaset  -   İlçeler  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber
 
Bu sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriğin hakları www.ciftlikkoy.com.tr'a aittir. Haber, yazı ve fotoğraflar hiç bir şekilde kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Kullanılması halinde yasal işlem başlatılır!